Skip to main content

Over Klijn infra

OVER KLIJN ­infra

Klijn Infra is in 1956 gestart als ‘Loon- en verhuurbedrijf Joh Klijn’. De activiteiten waren op dat moment voornamelijk gericht op maai-, sloot- en hooiwerkzaamheden. 

In 1978 is Arie Klijn bij de onderneming in dienst getreden. Naast de loonwerkzaamheden werd er ook materieel verhuurd. Het bedrijf was gevestigd aan de Brooshooftstraat in Hardinxveld-Giessendam.

Intussen groeide de onderneming van een driemansformatie naar een bedrijf met ca. 25 á 30 medewerkers. In 1994 is het bedrijf opgesplitst in Loon- en verhuurbedrijf Joh. Klijn B.V. en Aannemingsbedrijf Klijn B.V. Het accent van de activiteiten kwam steeds meer op grond-, weg- en leidingwerken te liggen.
Op 1 juli 2009 is de naam veranderd en heeft het bedrijf de naam Klijn Infra B.V. gekregen. De verhuur van machines is gestopt en momenteel is de hoofdactiviteit het uitvoeren van grond, riool-, en bestratingswerkzaamheden.

Daarnaast heeft Klijn Infra B.V. zich gespecialiseerd in het plaatsen, verwijderen, keuren en onderhouden van ondergrondse afvalcontainers.

vlag - Klijn Infra