top of page

Over ons

Klijn Infra is in 1956 gestart als 'Loon- en verhuurbedrijf Joh Klijn'. De activiteiten waren op dat moment voornamelijk gericht op maai-, sloot- en hooiwerkzaamheden. 

In 1978 is Arie Klijn, de huidige directeur, bij de onderneming in dienst getreden. Naast de loonwerkzaamheden werd er ook materieel verhuurd. Het bedrijf was gevestigd aan de Brooshooftstraat in Hardinxveld-Giessendam.


Intussen groeide de onderneming van een driemansformatie naar een bedrijf met ca. 25 á 30 medewerkers. In 1994 is het bedrijf opgesplitst in Loon- en verhuurbedrijf Joh. Klijn B.V. en Aannemingsbedrijf Klijn B.V. Het accent van de activiteiten kwam steeds meer op grond-, weg- en leidingwerken te liggen. Op 1 juli 2009 is de naam veranderd en heeft het bedrijf de naam Klijn Infra B.V. gekregen. De verhuur van machines is gestopt en momenteel is onze hoofdactiviteit het uitvoeren van grond, riool-, en bestratingswerkzaamheden.


Daarnaast heeft Klijn Infra B.V. zijn specialisme in het plaatsen, verwijderen en onderhouden van ondergrondse afvalcontainers.Foto bedrijfpand 014.jpg
IMG_1520.JPG
Foto bedrijfpand 011.jpg
Plaatsen OAC.jpg
Over Klijn Infra B.V.: Over ons
bottom of page