Klijn Infra B.V

Historie

 Klijn Infra, een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring!

Johan Klijn heeft op 1 april 1956 het bedrijf Loon- en verhuurbedrijf Joh. Klijn opgericht.
De activiteiten waren op dat moment voornamelijk gericht op maai-, sloot- en hooiwerkzaamheden.


In 1978 is Arie Klijn, de huidige directeur, bij de onderneming in dienst getreden. Naast de loonwerkzaamheden werd er ook materieel verhuurd. Het bedrijf was gevestigd aan de Brooshooftstraat in Hardinxveld-Giessendam.

Intussen groeide de onderneming van een driemansformatie naar een bedrijf met ca. 25 รก 30 medewerkers. In 1994 is het bedrijf opgesplitst in Loon- en verhuurbedrijf Joh. Klijn B.V. en Aannemingsbedrijf Klijn B.V. Het accent van de activiteiten kwam steeds meer op grond-, weg- en leidingwerken te liggen.

Op 1 juli 2009 is de naam veranderd en heeft het bedrijf de naam Klijn Infra B.V. gekregen. Tevens is op dat moment het nieuwe bedrijfspand aan de Moerbei 16 in gebruik genomen. De naam past uitstekend bij de werkzaamheden die uitgevoerd worden voor onze opdrachtgevers.

De verhuur van machines is gestopt en momenteel is onze hoofdactiviteit het uitvoeren van grond, riool-, en bestratingswerkzaamheden. Daarnaast heeft Klijn Infra B.V. zijn specialisme in het plaatsen van ondergrondse afvalcontainers.

Banner Klijn Beneden25